Home   Klantenservice   Basisonderwijs   Digitaal   Scoodle Track   Zorg

Zorgacties

Toevoegen

Een zorgactie kun je steeds aan een ingevuld zorgformulier koppelen door op "Zorgactie aanmaken+" te klikken:

Zorgactie aanmaken+.png

Vul daarna de titel, de einddatum en eventueel een beschrijving in en wijs de actie aan één of meerdere personen toe:

Klik tot slot op "Maak een zorgactie aan" om op te slaan.

Overzicht

Wil je een overzicht van alle zorgacties die aan jou persoonlijk, als leerkracht, gekoppeld zijn? Dat kan!

Wanneer een zorgactie aan jou is toegekend, krijg je een melding via het klembordlogo rechtsboven.

Als je hierop klikt, opent er een nieuw venster met een overzicht van alle zorgacties. Die kun je sorteren volgens klas, naam van de leerling, zorgactie, door wie aangeduid en datum.

Vanuit dit overzicht kun je, door op de zorgactie te klikken, meer informatie krijgen alsook een besluit en bijlage(n) toevoegen na het uitvoeren van de zorgactie. Is de zorgactie uitgevoerd? Dan kun je die hier ook sluiten.

Wanneer je een zorgactie sluit, wil dat zeggen dat die is afgerond en bijgevolg uit het overzicht van zorgacties verdwijnt. Je kunt de zorgactie altijd terugvinden in het zorgdossier van de leerling in kwestie.

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Gerelateerde artikelen

MaatregelenLVS-toetsen VCLBDigitale KanjerscreeningsSchooleigen klasscreeningsAan de slag met Scoodle Track - ZorgmoduleHet klasoverzichtHoe werk ik in het individueel leerlingdossier?Hoe werkt de zorgtijdlijn?Hoe plaats ik een afbeelding of hyperlink in (het ontwerp van) een zorgformulier in de Zorgmodule ?Rapport zichtbaar maken en raadplegen in zorgdossierZorgformulieren aanmaken en gebruikenScreenings in de zorgmoduleHoe vraag ik een gemotiveerd verslag op voor de leerlingen van mijn klas ?Zorgformulieren/Zorgtypes voor leerkrachten