Home   Klantenservice   Basisonderwijs   Digitaal   Scoodle Track   Zorg

Digitale Kanjerscreenings

We bieden digitale Kanjerscreenings aan die als een vervanging voor de excels in de lerarenkits van de Kanjermethodes dienen. Voortaan kan je digitaal de score per toetsvraag ingeven. Het systeem berekent automatisch het totaal en kent een kleur toe volgens onderstaande legende:

Rood = 0-20%

Oranje = 20% - 70%

Groen = 70% -100%

Zo zie je in één oogopslag welke leerlingen nog moeilijkheden hadden bij een bepaalde toets. Je vindt de Kanjerscreenings terug bij "Screenings" als een aparte categorie.

Kanjerscreenings invullen.png

Verder kan je de Kanjerscreenings ook personaliseren om ze helemaal af te stemmen op de behoeften van jouw school. Hoe je dat doet, lees je hier.

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Gerelateerde artikelen

MaatregelenLVS-toetsen VCLBSchooleigen klasscreeningsAan de slag met Scoodle Track - ZorgmoduleHet klasoverzichtHoe werk ik in het individueel leerlingdossier?Hoe werkt de zorgtijdlijn?Hoe plaats ik een afbeelding of hyperlink in (het ontwerp van) een zorgformulier in de Zorgmodule ?Rapport zichtbaar maken en raadplegen in zorgdossierZorgformulieren aanmaken en gebruikenZorgactiesScreenings in de zorgmoduleHoe vraag ik een gemotiveerd verslag op voor de leerlingen van mijn klas ?Zorgformulieren/Zorgtypes voor leerkrachten