Home   Klantenservice   Basisonderwijs   Digitaal   Scoodle Track   Rapport

Rapportinstellingen: als beheerder leergebieden met (sub)domeinen instellen

Locatie

mceclip0.png

Leergebieden instellen

Als je je aanmeldt op Rapport en je gaat naar Rapportinstellingen, vind je daar een lijst officiële leergebieden en (sub)domeinen.  Je kan deze gebruiken en/of er zelf andere aan toevoegen.

Via Rapportinstellingen kan je bepalen voor welke jaren deze instellingen gaan gelden. Ook de kleuterklassen vind je hier terug. 

Per leergebied en (sub)domein stel je als beheerder in hoe deze geëvalueerd kunnen worden.  Hiervoor klik je op de drie puntjes achter de domeinnaam.

Je kan deze nog aanpassen/wijzigen zolang er geen toets aan toegevoegd werd.  Nadien zal je de toets(en) tijdelijk moeten ontkoppelen en opnieuw koppelen. 

Je kan je vakken evalueren met punten, attitudes en ratings.  De emoticons en ratings die je hier instelt, zijn de enige die de leerkrachten zullen kunnen gebruiken in hun evaluaties. 

mceclip0.png

 

Verder kan je bij 'Rapportinstellingen' als beheerder ook de 'Maatregelen' instellen voor de leerkrachten van je school.  Meer informatie hierover vindt je in dit artikel speciaal gewijd aan dat thema.

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.