Home   Klantenservice   Basisonderwijs   Digitaal   Scoodle Track   Agenda

Extra: Voeg een differentiatieset toe aan je lesfiches

Op een lesfiche kun je één of meer differentiatiesets aanmaken. Dit betekent dat je aan dezelfde les doelen kan koppelen die anders zijn (andere doelen, meer doelen of minder doelen) voor bepaalde leerlingen. Een “differentiatieset” stel je zelf samen met leerlingen uit je eigen klas. Op deze manier kun je differentiëren wat doelenaanbod betreft.

Klik op het gele plusje om de gewenste leerling(en) toe te voegen aan een differentiatieset. Klik op bewaar. Je kan meer dan één set maken.

Ga dan in het nieuwe (rode) tabblad naar de Diff Set en pas daar de doelen voor de geselecteerde leerlingen aan met het potloodje rechtsboven.

Het is mogelijk om een doelenrapportage per leerling op te vragen.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van een agenda?Ik kan mijn agenda niet openen omdat ik geen actieve klas heb. Wat moet ik doen?Bekijk de webinar 'Scoodle Agenda kleuteronderwijs'Bekijk het instructiefilmpje 'Scoodle Agenda lager onderwijs'Stap 1: Maak een uurroosterStap 2: Plan je lessen in je agendaStap 3: Maak eigen lessen of pas bestaande lessen aanStap 4: Maak een doelenrapportageStap 5: Volg je taken en toetsen uit Scoodle Play opStap 6: Voorzie remediëringsoefeningen na het afnemen van een toetsStap 7: Deel je agenda (via lees- of schrijfrechten) of lesfiches met collega'sExtra: Werk thematisch met de themaplanner