Hoe kan ik digitaal leerlingenmateriaal bestellen?

Voor een aantal leeroplossingen wordt een 100% digitale licentie aangeboden. Sommige bestaan alleen uit een digitale component (zoals Plantyn Algemene Wereldatlas en T-skills Mechanica); voor andere is er een complementair aanbod op papier beschikbaar (zoals Polaris, WACO, Delta en LEF!).

De digitale licenties kunnen uitsluitend via onze online catalogus worden besteld. Per leerling bestelt u één licentie (bijvoorbeeld, voor 20 leerlingen bestelt u dus 20 keer de Plantyn Algemene Wereldatlas digitale licentie). Per titel ontvangt u één activatiecode, die geactiveerd kan worden door het aantal leerlingen waarvoor een bestelling is geplaatst. U ontvangt de activatiecode(s) en facturatie vanaf augustus.

 

Wat omvat het aanbod?

Hieronder vindt u het aanbod van digitale licenties voor schooljaar 2024-2025.

Digitale licenties SO 24-25.png

Enkele tips

  • We raden aan om deze producten afzonderlijk van de leeroplossingen op papier te bestellen om verwarring te voorkomen met de uitlevering van andere producten die wel vroeger kunnen worden geleverd.
  • De lerarenkit bevat al het materiaal dat u kunt terugvinden in de digitale licentie voor de leerling, en meer dan dat. Dit biedt dus een belangrijke meerwaarde bij het voorbereiden van lessen.
  • Koop je als school een bepaalde lerarenkit aan, dan hebben de betrokken vakleerkrachten direct toegang tot al het digitale lesmateriaal bij die leeroplossing. Eén lerarenkit kan 20 keer worden geactiveerd en volstaat dus voor alle betrokken vakleerkrachten. Het abonnement is een volledig schooljaar geldig.

 

Voor verdere vragen of specifieke situaties raden we aan om via ons online contactformulier contact op te nemen met onze klantenservice.