Hoe bekijk ik de resultaten van de oefeningen?

Ga naar een hoofdstuk en klik op de tab 'Resultaten'.

 

mceclip0.png

 

Klik op een score om de antwoorden van de leerling te bekijken.

mceclip1.png

 

Zette je een oefening klaar als taak? Dan zullen de resultaten zowel in de taakmodule als bij het vrij oefenen verschijnen.

Verschijnt er voor een bepaalde leerling een zandloper in het resultatenscherm? Dan betekent dit dat een leerling al aan de oefening begonnen is, maar nog niet op de 'bevestig' en/of 'eindig' knop geklikt heeft.

Zie je de naam van een leerling nog niet verschijnen in de resultatenanalyse? Dan betekent dit dat deze leerling het lesmateriaal nog nooit opende. Om een leerling te kunnen zien in je klas in de nieuwe omgeving, moet hij/zij minstens 1x op 'Naar mijn lesmateriaal' geklikt hebben.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Nood aan een volledig overzicht? Schrijf je in voor de online cursus Aan de slag met Scoodle op Plantyn Academy om alles te weten te komen over de functionaliteiten van het nieuwe platform.