Veelgestelde vragen: Leveringstermijnen

In de afgelopen tijd hebben we veel pakketten met succes afgeleverd. Helaas heeft onze partner deze week te maken gehad met een technische storing, wat kan leiden tot vertragingen in de bezorging van sommige pakketten. Deze storing is inmiddels verholpen en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle pakketten zo snel mogelijk op hun bestemming aankomen. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hierdoor ondervindt. We waarderen uw geduld en begrip.


Wat is de gebruikelijke leveringstermijn voor mijn bestelling?

We streven ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen na het plaatsen ervan te leveren. We kunnen helaas geen absolute garantie geven dat deze termijn altijd gehaald zal worden.

 

Kan de leveringstermijn langer zijn dan 5 werkdagen?

Ja, tijdens piekperiodes kan de leveringstermijn langer zijn dan gebruikelijk. We raden je ten zeerste aan om tijdig je bestelling te plaatsen om vertragingen te voorkomen.

 

Wat zijn de piekperiodes voor leveringen?

De drukste periodes voor leveringen zijn typisch aan het begin en het einde van het schooljaar. Tijdens deze periodes ontvangen we een aanzienlijk hoger aantal bestellingen, wat de verwerkingstijd kan beïnvloeden.

Is het mogelijk om de leveringstermijn te verkorten?

Helaas bieden we geen spoedleveringsoptie aan voor bestellingen.

Desondanks worden online bestellingen via de catalogus voor scholen en boekhandelaars of via de webshop voor particulieren dezelfde dag nog opgepikt door ons magazijn voor verwerking. Dit stelt ons in staat om direct te beginnen met het verwerken en verzenden van uw bestelling. Door uw bestelling zelf online te plaatsen kan u de leveringstermijn tijdens drukke dus opmerkelijk inkorten.

 

Voor verdere vragen of specifieke situaties raden we aan om via ons online contactformulier contact op te nemen met onze klantenservice.