Hoe maak ik aantekeningen per klas?

Dit artikel is enkel van toepassing voor de e-books 1.0. Vanaf schooljaar 2024-2025 schakelen sommige methodes over op een nieuwe e-bookreader 2.0. Herken je onderstaande afbeeldingen niet in jouw e-book, dan werk je met het e-book 2.0. Meer info vind je hier.

 

Standaard worden je notities automatisch bewaard in het e-book. Wanneer je het e-book opnieuw opent, zal je dus ook je notities zien staan. Dit is echter niet zo handig wanneer je in parallelklassen les geeft. Daarom is het beter een aantekeningenset per klas aan te maken. Dit doe je als volgt:

1. Klik op de 3 puntjes aan de rechterzijde.

aantekeningen 1.png

2. Klik daarna op "Aantekeningensets beheren".

aantekeningen_2.png

3. Klik op '+ Nieuwe lege set', benoem de set en klik op het groene vinkje naast de naam. 

aantekeningen_3.png

5. Eens je de sets per klas aangemaakt hebt, kan je na het openen van het e-book in dit menu de set aanklikken waarin je wilt werken. 

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.

Nood aan een volledig overzicht? Schrijf je in voor de online cursus Aan de slag met Scoodle op Plantyn Academy om alles te weten te komen over de functionaliteiten van het nieuwe platform.