AANBOD - Wordt Let's Connect voor de 2de graad aangepast i.f.v. de nieuwe minimumdoelen?

De boeken voor de 2de graad worden niet aangepast tegen september 2024. Wel voorzien we op Scoodle de nodige digitale ondersteuning, zodat leerkrachten aan de slag kunnen met minimumdoelen en leerplannen.

Zo voorzien we een servicedocument waarin we oefening per oefening aangeven of de betrokken lesinhouden wel of niet in de nieuwe minimumdoelen/leerplannen voorkomen. Verder vind je in de doelenmatrix een een extra tab met daarin de overeenkomsten tussen de oude eindtermen en de nieuwe minimumdoelen.

Zijn er nieuwe lesinhouden die behandeld moeten worden, dan bieden we die aan in de vorm van extra oefeningen (Word-documenten die je kunt afdrukken voor je leerlingen).

 

Gerelateerde artikelen

AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de doorstroomfinaliteit? AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de dubbele finaliteit? AANBOD - Kunnen we het boek voor de dubbele finaliteit ook gebruiken in de domeingebonden doorstroomfinaliteit? INHOUD - Wat zijn de ZIP-folders in Let’s Connect voor de domeingebonden doorstroomrichtingen?INHOUD - Hoe ondersteunt Let’s Connect in het bereiken van de verschillende cesuurdoelen?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor feed-up/feedback/feed-forward?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor evaluatie?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect gezorgd voor differentiatie?